Festsalen i Klubbhuset


I tillegg til å huse administrasjonen vår i 2. etasje og toaletter i 1. etasje, har vi også i 1. etasje fått vår egen flotte festsal for medlemmer som vil leie den til private arrangementer. 


Med plass til ca. 100 personer sittende til bords (bord 90 cm x 180 cm) eller med velkomstdrinken i hånden på panoramaterrassen i 2. etasje, er dette kanskje Askers flotteste lokale for bryllup, jubileer, konfirmasjoner, runde dager, eller rett og slett en fest for gamle venner.


Ønsker du å leie festsalen til ditt arrangement?


For å bestille festsalen dobbeltklikker du ønsket ledig dato i månedskalenderen nedenfor. I vinduet som kommer opp vil du se at dagen er reservert til deg fra kl. 14 på selskapsdagen og frem til kl. 11 neste dag. Kryss også i boksen ved "Finn medlem" og skriv inn ditt medlemsnummer i LBF. Kryss av for at du har lest betingelsene for leie og til slutt klikker du på "Bestill".


Husk også kontrollere at datoen er riktig før du klikker på "Bestill". Når bestillingen er godkjent vil du motta en e-post med faktura for depositum, som må betales innen forfall for å beholde datoen du har bestilt.


Lurer du på hva som finnes i festsalen, ta en titt i Inventarliste for Klubbhuset. Og hva med oppryddingen dagen derpå? Her ser du vår utsjekksliste som du kan benytte når du rydder opp etter selskapet.

Trenger du noen idéer for pynting og oppsett av bord til selskapet? Du ser noen bilder her.


Lykke til med ditt arrangement og ikke nøl med å kontakte oss på tlf. 66 75 83 80 eller post@leangbukten.no dersom du lurer på noe.


MERK: Bestiller av selskapet må være til stede under hele arrangementet og være kjent med gjeldende branninstruks. Bestiller må også være andelseier, eller ha fylt 25 år og ha vært medlem av LBF i minst ett år.

Kalender

expand_less expand_more

{{item.Text}}

{{child.Text}}

 
 
 

Har du valgt cateringfirma?

LBF har inngått en samarbeidsavtale med et lokalt firma med svært godt rykte, imponerende utvalg og stor kapasitet, Dønn Ærlig Catering AS.

Alle som bestiller et arrangement i Klubbhuset kan fritt velge cateringfirma, men vil ved å oppgi sitt medlemsnummer til DÆC ved bestilling ikke bare få en leverandør som kjenner forholdene godt men også få trukket fra fem prosent rabatt på regningen.