Småplukk på nett

Litt av hvert om det som skjer:

Bo i båten? Havnen er lite egnet for å bo i båten, men her er reglene for deg som vil.

Leden i Grønsund stenges i Uke 40 2019 - Uke 18 2020 for installasjon av ny pumpestasjon og avløpsledninger. LES MER HER

Septikpumpen på Tangen: Pumpen skal være tilbake i drift i løpet av påskeuken.

Longsideplasser og gjesteplasser: Asker Marina tilbyr nå longside-plasser på 1, 3, og 5-årskontrakter. Også gjesteplasser til besøkende via nettjenesten havnami.no.

Trenger du strømmålekabel? GÅ INN HER for å lese mer om bestilling fra bryggestrom.no.

>Anbefaling om tilknytning av strøm til båt<

Ligger du inne med riktig e-postadresse? Du går glipp av viktig informasjon dersom du ikke har oppdatert din e-postadresse.

Ønsker du å kjøpe båtplass? >>Informasjon finner du her<< 

Værstasjonen finner du under "Havnen" i hovedmenyen ovenfor sammen med havnekameraet og det klikkbare luftfoto av bryggene.

Skatt på andel i LBA? >>Les mer her<<

Kjøring på gangveien i Bukta Vi minner om at det dessverre ikke er tillatt å kjøre bil på gangveien.

Uformell prat i klubbhuset? Vi samles til en god prat og en kaffekopp i 2. etg. i klubbhuset hver tirsdag kl. 12.00.

Asker Marina forhandler nå ParmaFender med 25% rabatt til LBF-medlemmer. Se ny brosjyre, monteringsvideo og LES MER HER 

Miljøcontainerne må ikke blokkeres! Avfallsselskapet kan ikke tømme miljøcontainerne dersom de sperres av biler. Det er viktig å ikke parkere foran døren til containerne! VIKTIG: Når du bruker containeren, husk å trekke igjen døren etter deg, den går ikke igjen av seg selv!


OBS! Betalparkering hos ASKER MARINA! Skal du parkere hos Asker Marina husk å betale for parkeringen! Vi parkerer IKKE gratis hos Asker Marina.

Bruker du Facebook? Bli medlem av "Leangbuktens Skråe Bredd", en uformell og hyggelig kommunikasjon mellom Servicekontoret, andelseiere og medlemmer :-)

Klikk på bildet for å se havnekameraet

 

Ny info-tavle! Har du noe du ønsker å annonsere til andre medlemmer? Eller kanskje har Servicekontoret hengt opp en viktig nyhet? Nå har også Tangen fått info-tavle på servicebygget, i tillegg til tavlen i undergangen i Bukta.

Medlemstilbud Under "Båtforeningen" --> "Medlemstilbud" finner du stadig nye medlemstilbud fra spennende leverandører.

Asker Marina tilbyr serviceløft igjen i 2019. Se informasjon og priser under "Havnen" --> "Serviceløft" (merk at serviceløft faktureres delvis av LBA og delvis av Asker Marina).

Hvorfor tillater vi ikke lading av EL-bil? Lading er ikke bare lading: Les mer her

Vil du leie festsalen? Leiekalender med informasjon finner du under >>"Klubbhuset" --> "Klubbhusleie"<<. Klikk på ønsket dag for å leie.

Kan andelen min gå i arv? Dette og andre vanlige spørsmå får du svar på under fanen >>"FAQ"<< i hovedmenyen.

Hvilke gebyrer gjelder? Under >>"Havnen" --> "Priser"<< finner du oversikt over priser og gjeldende gebyrer LBA opererer med.

Gjesteparkering: Det kan bli trangt om parkeringsplass i helgene i sommersesongen. Vi tilbyr derfor gjesteparkeringskort kun på ukedager. Husk at bil med båthenger må ha gjestekort i tillegg til parkeringskort.

Pssst! Visste du at det er rabattert leie av Festsalen i Klubbhuset på de fleste ukedager? Pris kr. 3500,- på kveldstid (pris i helgen kr. 6500,-) for medlemmer!

"VIS HENSYN" blir et nøkkelbegrep nå som sesongen er igang. Slå ned farten innover i bukta av hensyn til bølgene som følger deg inn til bryggene. Ta vindretning med i betraktning når du arbeider med noe om bord som kan påvirke naboen. Med Kardemommeloven i bakhodet får vi det fint sammen i havnen!

Mye skjell på/under brygga? Husk at det ligger utplassert skrape for å fjerne skjell ved låsboksen både i undergangen i Bukta og ved traktoren på Tangen.

Trygg fortøyning? Her ser du NBPFs (Norske Bryggeprodusenters Forening) anbefaling til fortøyning til bommer på flytebrygger.

FAQ (Spørsmål og Svar) I toppmenyen finner du nå "FAQ", vår nye "Spørsmål og Svar"-side på godt norsk, hvor vi legger ut relevante spørsmål som kommer inn til oss. Kanskje finner du svaret på noe du lurer på?

Oppdatert 10. april kl. 16.00: Det er nå vann på alle bryggene!